A intrat cu masina in gardul meu,iar acum nu vrea sa cada la o intelegere amiabila.Ar trebui sa fac plangere la parchet si sa il dau in judecata?Cat poate dura o judecata ca aceasta?Se merita sa ma judec?Si mai important cat poate costa?#-o#-o#-o
A spus ca imi da asigurarea,dar declaratia lui se schimba din ora in ora nu e nimic sigur.Nu prea am cu cine vorbi se enerveaza si pleaca,iar eu raman cu paguba.Asa ca trebuie sa fac ceva pentru ca pe el nu il intereseaza...
Am aflat ca domnul care a facut accidentul este un om cu foarte multe relati si bani,face acte pentru oameni,cum a spus o prietena ca "este uns cu toate alifiile" asa ca nu cred ca are rost sa ma duc impotriva lui,mai bine las totul sa treaca.
De ce mai pierdeti timpul? Mergeti la Politie si cereti copie de pe procesul verbal de constatare a evenimentului rutire (vinovatul era obligat sa mearga la Politie pentru declararea evenimentului) si asigurarea RCA a vinovatului, apoi va duceti la firma lui de asigurare si cereti rezolvarea daunelor. De aceea exista RCA! Faceti si niste poze inainte (era bine daca le faceati cand era la locul accidentului, cu masina in gard).
Nu aveti parte de RCA deoarece daca faceti cerere de despagubire ii creste prima de asigurare . Un domn isi asuma raspunderea ,nu o intoarce .
A fost declarat accidentul ? Accidentul de circulatie e acela in care e implict cel putin un autovehicul si se produce sau are originea de pe drumul public - OUG195/2002
Accidentul de circulatie trebuie declarat in termen de max 24 la politia pe raza caruia s-a produs - OUG196/2002
Odata cu constatarea accidentului prin PV se eliberaza si autorizatie de reparatie - reparatia fara autorizatie e caz penal .
O practica des intalnita e ducerea pagubitului cu vorba iar faptasul repara masina iar dupa aceea nici buna ziua nu mai da .
Asa ca actionati acum!
Va rog ajutati-ma
tania63
in urma unui accident de circulatie masina mea a fost avariata iar ancheta este inca la biroul de cercetari penale , dupa 9 luni (persoana care se ocupa de ... (vezi toată discuția)