avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contestatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contestatie

Trebuie sa contest o decizie de respingere a unui dosar de atribuire prima de instalare la AJOFM si nu stiu cum si nici unde, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 22 Aprilie 2016
Termenul prevăzut de lege pentru a se formula contestaţie împotriva dispoziţiei emise de AJOFM este de 30 de zile, termen care curge de la comunicarea acestei dispoziţii.

Contestatia se depune laTribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca florin40 florin40 DACA AM DEPUS O PLANGERE LA PARCHET,TREBUIE SA MAI FAC SI O CONTESTATIE IMPOTRIVA DISPOZITIEI DE CONCEDIERE.DISPOZITIA A FOST EMISA IN DATA DE 18.08.2012 DAR ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei decizii floricu67 floricu67 As ruga sa imi spuneti in cit timp de la luarea la cunostinta a unei decizii emise de catre managerul unei institutii aceasta poate fi contestata in instanta ... (vezi toată discuția)
Concediere din initiativa angajatorului prin desfiintarea postului ContSters305382 ContSters305382 Buna ziua, Numele meu este C.D.. locuiesc in jud. Ilfov . Am fost concediata de la locul de munca din initiativa angajatorului, prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)