avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Refuz primire factura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuz primire factura

Beneficiarul serviciilor pe care le furnizam refuza sa primeasca factura, am incercat si prin posta cu confirmare de primire, nu primeste corespondenta de la societatea noastra. ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: alexgrigoriu , utilizator 21:26, 11 August 2009
Este o masura destul de extrema, dar incercati sa trimiteti facturile si printr-un executor judecatoresc.
Si intrerupeti furnizarea altor servicii pana la semnarea facturilor.
si plata serviciilor furnizate pana la data respectiva?
cu face dovada primiri facturilor?
Ultima modificare: Marți, 11 August 2009
utc, utilizator
cu face dovada primiri facturilor?

Dovada primirii facturilor o constituie semnatura de primire si stampila aplicate pe factura (pe exemplarul furnizorului) sau se face cu confirmarea postala de primire a facturilor.

si plata serviciilor furnizate pana la data respectiva?

Incercati sa rezolvati problema in cadrul unei intalniri amiabile (sa aflati motivul acestor refuzuri). Va aflati cumva in situatia in care contesta modalitatea de executare a lucrarii?

In cazul in care ati desfasurat prestarea in baza unui contract de prestari servicii, vedeti prevederile acestuia referitoare la plati si termene de executie, obligatiile partilor si actionati in instanta
Refuza primirea facturilor ptr lipsa disponibil, refuză dialogul,concilierea orice cale de dialog,
sunt facturi din luna aprilie 2009, mai ...,
am calculat si penalitati cf. clauzei contactuale, dar am primit un email prin care ne spune ca va plati facturile daca ii aplicam 10%-40% reducere la fiecare factura.
Ultima modificare: Marți, 11 August 2009
utc, utilizator

Alte discuții în legătură

Confirmare de primire fannatura fannatura Un client rau platnic refuza sa primeasca orice corespondenta pe care i-am trimis-o cu Cargus, cu prioripost cu confirmare de primire, pe fax (cica e stricat ... (vezi toată discuția)
Refuz corespondenta utc utc Am un debitor care refuza sa primească corespondenta de la societatea noastră. in corespodenta sunt facturile de prestari servicii. ce este de făcut? pot ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? ddianna ddianna Buna ziua, Am prestat servicii transport marfa firmei x.Am emis factura si am trimis-o prin posta cu confirmare de primire pentru a ne fi achitata. Firma ... (vezi toată discuția)