avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pronuntarea sentintei civile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pronuntarea sentintei civile

la apel partaj a ramas ca instanta sa se pronunte. La data pronuntarii se citeste sentinta in sala (in public) sau cum se procedeaza?Se tine cont de nr. de ordine al dosarului sau se citeste la incepul sedintei?Cum aflu ce s-a hotarat ?Stiu ca va veni prin posta sentinta dar as vrea sa stiu mai repede.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 07:22, 27 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Intrebam care este procedura in ziua pronuntarii. Pe portal stiu ca apare mai tarziu.
In ziua pronuntarii grefierul de sedinta ar trebui sa citeasca sentinta in sedinta publica, asta teoretic, practic solutia o veti gasi la arhiva instantei in registrul de pronuntari din ziua respectiva sau, pe portal.just.ro
În ziua pronunţării deciziei nu se întâmplă absolut nimic. Pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti civile nu are loc - efectiv - în şedinţă publică.
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Ok asta vroiam sa stiu, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Sentinte geo-vem geo-vem Intrebarea ,este daca in cazul ramaneri in pronuntare si a amanari a sentintei intr-un contencios,verdictul se da in sedinta publica (intra completul in ... (vezi toată discuția)
Audiere martor consemnata gresit viorelv viorelv Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul in care in cursul audierii la instanta martorul a facut o afirmatie adevarata, dar in declaratia luata de ... (vezi toată discuția)