avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru texte stiintifice/carte tehnica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru texte stiintifice/carte tehnica

Ce cod CAEN ar trebui sa am inscris in statut pentru a putea realiza venituri din textele pe care le scriu pentru o revista dar si pentru a putea publica cartea pe care am scris-o? Am un SRL al carui cod CAEN principal este 8299 alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi nca.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters15714 , utilizator 23:36, 13 Mai 2016
Salut
Poti incerca sa cauti pe google note explicative cod caen unde fiecare cod caen este explicat detailat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitati consultanta catalinapotarniche catalinapotarniche Buna ziua. Incerc sa aflu raspuns la doua intrebari. 1. Ce cod caen pot folosi pentru consultanta in vederea obtinerii brevetului/licentei in turism, ... (vezi toată discuția)
Angajat rar si administrator la un srl sabina24 sabina24 Buna ziua! Un angajat R.A.R, in functia de inginer, poate sa fie administratorul si actionarul unui SRL care desfasoara in principal activitati de ... (vezi toată discuția)
Administrator unic si contractul de munca Andreiteodor Andreiteodor Buna ziua, Sunt administratorul unic al unui SRL ce are ca principal obiect de activitate urmatorul cod caen 8299 – ”Alte activități de servicii suport ... (vezi toată discuția)