avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inscriere ca membru in Asociatia de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inscriere ca membru in Asociatia de Proprietari

O Asociatie de Proprietari infiintata acum 15 ani, are la parterul blocului un Oficiu al unei companii.Dupa 15 ani, proprietarii acestui Oficiu doresc inscrierea ca membru al Asociatiei noastre. Intrebare: Asociatia este obligata sa aprobe inscrierea ca membru si in ce conditii? Precizez ca au cerut sa le fie date copii ale statutului, Reg. de ordine interioara, copii pe care actualii membrii nu le-au primit.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vio_b_68 , utilizator 12:23, 23 Mai 2016
Multumesc pentru raspunsuri!
Nu au trimis copie dupa actul de proprietate, dar au trimis un extras de carte funciara, din care reiese ca sunt proprietari (nelucrand in domeniu, am cerut ajutorul unui prieten de la Of.de Cadastru, pentru a-mi confirma dreptul lor de proprietate).
Intrebare: deoarece nu au fost trecuti in Anexa 1, la Acordul de Asociere (cum au fost trecuti toti proprietarii de apartamente), ei fiind persoana juridica, mai precis o societate pe actiuni, mi-au trimis un model de act aditional pe care sunt trecute 8 persoane, directori si sefi de departamente, care ar trebui sa semneze actul aditional, iar mai apoi sa fie autentificat la notariat.. Asa se procedeaza corect? Trebuie inregistat, mai apoi, si la Judecatorie?
O zi buna tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile proprietarilor in adunare generala cyan cyan Art. 23, alin. (2) din L230/2007 : \"adunarea generala este alcatuita din toti proprietarii [b]membri [/b]ai asociatiei de proprietari\". Art. 24, alin. (4) : ... (vezi toată discuția)
Votul pentru regulamentul condominiului: au acest drept și proprietarii care nu sunt membri ai asociației? casutza casutza Buna ziua, Am urmatoarea nedumerire si va rog frumos sa ma sprijiniti cu o clarificare pe legea asociatiilor de proprieari 196/2018, privind votul pe ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru inscriere ca membru in asociatia de proprietari cristianvicentiu cristianvicentiu Buna seara tuturor ! De curand, presedintele blocului in care locuiesc, ne-a inmanat proprietarilor o cerere de inscriere ca membru in Asociatia de ... (vezi toată discuția)