avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Girarea unui imprumut la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Girarea unui imprumut la banca

am girat un imprumut la banca pe lunga durata a fiicei mele, din motive obiective fata nu este in posibilitatea de a mai plati ratele. sunt singur si doresc sa ma recasatoresc As dori sa stiu daca in caz ca se intampla cu mine vreun accident (deces) viitoarea mea sotie are de suferit? trebuie sa achite ea ratele, actual proprietatea cu care s-a girat nu acopera suma. multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 26 Aprilie 2016
Sotia dvs nu va plati din banii ei ratele, ci numai din ce mosteneste de la dvs. , daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut prima casa hero hero fiica mea major este nevazatoare. Pt un imprumut la banca, programul \":prima casa\", pe langa semnatura sotului, se cere si semnatura mea, ca mama a persoanei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc o parere autorizata asupra urmatorului aspect: ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Doresc o parere autorizata asupra urmatorului aspect: Fratele meu a achizitionat un apartament iar mama noastra i-a achitat 75% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Mostenire iuliamariana iuliamariana colega ficei mele este in urmatoarea situatie: A implinit 18 ani in aprilie, tatal ei a decedat in iunie2012, fiind divortat de mama ei din 2006 in 2011 iulie ... (vezi toată discuția)