avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Determinarea valorii actiunii civile pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Determinarea valorii actiunii civile pentru determinarea competentei

Buna ziua.
Cum se determina valoarea actiunii civile in cazul unei obligatii de a face.. actiunea fiind patrimoniala?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:58, 26 Aprilie 2016
Taxati initial cu 20 lei conf.art.27 OUG nr.80/2013 si daca este cazul sa suplimentati va comunica ulterior instanta sa platiti diferetna pana la primul termen sub sanctiunea anularii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare taxă de timbru în partaj. În ce temei poate face asta instanța? contabilitate.guraytex contabilitate.guraytex Va rog sa imi spuneti daca stiti in baza carui temei legal instanta recalculeaza taxa judiciara de timbru dupa ce se face expertiza in partaj? OUG 80 nu ... (vezi toată discuția)
Restituirea platii de intretinere datorata copilului - plata taxelor judiciare eliany eliany La solicitarea, adresata instanței de judecata, de restituire a platii de întreținere pentru o anumita perioada si încetarea platii acesteia am primit o ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Mirrella P. Mirrella P. Cineva a introdus o actiune vizand lezarea demnitatii umane (calomnia) impotriva mea, am formulat cerere reconventionala in cauza si la actiunea de fond, ... (vezi toată discuția)