avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... oferta vocala telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

oferta vocala telefonie

Mi s a facut o oferta prin telefon de catre un operator de telefonie, ulterior cind am primit contractul am vazut diferente, ca atare am sunat si am spus ca pretul nu era acela promis, Mi s a spus ca s e va analiza convorbirea , in urma analizei mi s a dat dreptate, acum a mai aparut o neconcordanta si as vrea sa intru si eu in posesia inregistrarii, Intrebarea mea este daca nu am dreptul si eu sa intru in posesia acelei inregistrari si daca in cazul unei reclamatii la upc acestia intra in posesia inregistrarii.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:06, 1 Mai 2016
vivi23ro a scris:

Intrebarea mea este daca nu am dreptul si eu sa intru in posesia acelei inregistrari si daca in cazul unei reclamatii la upc acestia intra in posesia inregistrarii.

Reclamatie la ANPC cred ca vreti sa spuneti, nu?
Le-ati cerut sa modifice din nou si nu au vrut? Daca da si sunteti sigura ca nu aveti contractul conform ofertei telefonice ii puteti reclama la ANPC, institutia are dreptul sa ceara inregistrarea. Nu stiu sa fie obligati sa v-o dea si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema upc GavrilescuSorin GavrilescuSorin Am renuntat la serviciile UPC ,aveam doar cablu analog,am fost la ei,am primit hartie de inregistrare,tot si mi s-a spus ca voi fi sunat de cineva pentru a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare discutii telefonice cu societati furnizoare utilitati. popo_acas popo_acas Buna ziua , In operatiile de pertractare telefonica a unor societati , ni se spune la inceput ca va fi inregistrata convorbirea . Ce se discuta in ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare servicii carmen bodeanu carmen bodeanu In luna ianuarie ,inainte de 09.01.2012,am fost contactata TELEFONIC de un reprezentant al firmei de cablu UPC,in vederea incheierii unui contract nou ... (vezi toată discuția)