avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daca pot schimba adresa de primire a citatiilor??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daca pot schimba adresa de primire a citatiilor??

Buna ziua,daca se poate sa-mi dati un raspuns,la situatia in care am un proces in derulare ,adresa de citare este data catre un cabinet de avocatua,insa acum as dori sa-mi schimb aceasta adresa,deoarece nu mai sint reprezentata de dna av.Pot trimite o cerere catre Judecatoria unde se afla dosarul ,pentru aceasta schimbare de domiciliu ???Ma tem ca voi primi citatii in continuare la cab. av. si nu voi fi anuntata.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: simona simona , utilizator 07:15, 27 Aprilie 2016
Solicitati oficial instantei de judecata sa ia act ca nu mai sunteti reprezentat de aparatorul ales,respectiv citatiile sa va fie comunicate la adresa de domiciliu
Orice schimbare a domiciliului procesual ales trebuie anuntata in scris la dosar, in caz contrar riscati ca toate actele de procedura sa fie facute la adresa initiala fara ca instanta sa aiba vreo culpa in aceasta situatie.
Multumesc pentru raspus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea partii la cabinetul avocatului ales fara ca acesta sa fie angajat pentru noul proces CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Citarea trebuie facuta la adresa unde domiciliaza sau locuieste partea parata din proces. Daca paratul din proces este citat la adresa cabinetului avocatului ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? ContSters131235 ContSters131235 buna ziua , Se poate considera parasire de domiciliu , daca am depus cererea de divort la judecatorie? si in acest timp vreau sa parasesc domiciliu in care ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna “document: Încheiere finală (dezinvestire)”? ... AlexBu AlexBu Tip solutie: Admite cererea (Ce inseamna exact)? “Document: Încheiere finală (dezinvestire)” (Ce inseamna exact)? Stadiu procesual: Fond (Ce ... (vezi toată discuția)