avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act notarial de imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act notarial de imprumut

buna seara.am un prieten care a primit de la cineva o suma de bani.si au facut un act la notar ca se angajeaza sa-i returneze o parte din ei intr-un anumit timp..acum prietenului meu ii este cam teama daca nu va putea sa ii plateasca la timp ce se poate intampla si care sunt riscurile...va multumesc anticipt..
Cel mai recent răspuns: DMaryan , utilizator 13:18, 27 Aprilie 2016
Nu are ce sa i se intample in afara ca va fi executat silit si va avea de platit in plus si cheltuielile de executare.
gi-jane2 a scris:

Nu are ce sa i se intample ...

:tooth: :tooth:

Depinde cu ce "prieten" a incheiat contractul. Cred ca el stie mai bine decat noi ce a facut acolo.
:D sunt prieteni și ...prieteni. Unii vin cu bâte, alții cu săbii, alții cu un autobuz de alți prieteni. majoritatea sunt convingători.
În rest, depinde de contract. Civil va răspunde oricum.
va multumesc foarte mult pentru toate raspunsurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie Carmen0670 Carmen0670 Buna seara.Am o prietena care a lucrat 12 ani in italia si de ceva timp s-a intors defonitiv in Romania. A lasat un credit la o banca italiana cu o rata de ... (vezi toată discuția)
Problema avalizarii geconta geconta Buna ziua, sintem 2 asociati intr-o firma care, din cauza crizei, are mari probleme, si nu poate sa mai plateasca (momentan) un credit bancar de aprox 10.000 ... (vezi toată discuția)
Contract care sa constituie titlu executoriu pentru recuperare arvuna dorincornea dorincornea Am semnat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, insa tranzactia respectiva nu s-a mai finalizat din cauza vanzatorului (cazul e detaliat intr-o ... (vezi toată discuția)