avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informatie

Buna seara.Am o prietena care a lucrat 12 ani in italia si de ceva timp s-a intors defonitiv in Romania. A lasat un credit la o banca italiana cu o rata de 220 de euro pe luna pe care trebuie sa il termine in Martie 2020.Din pacate nu mai poate trimite ratele si intrebare este ce i se poate intimpla pe plan legal. Esista posibilitatea sa fie urmarita legal in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 21:35, 15 Martie 2018
Depinde de prevederile contractului de credit semnat.

Executarea silita in alta tara este posibila dpdv legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale fara garantii adram adram Buna ziua, ma scuzati daca deranjez, am si eu nevoie de o lamurire. O prietena de a mea a luat un credit de nevoi personale( 1.000,00 euro) doar cu ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in italia Sami9005 Sami9005 Buna ziua! Am facut un credit de 30.000 euro in Italia pe care nu reusesc sa-L mai plateasc ținând cont ca m-am întors in România deoarece am rămas fără ... (vezi toată discuția)
Partaj gena_b gena_b Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)