avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie anaf
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie anaf

Buna ziua!
Am depus o contestatie la anaf pt ca mi sa impus o poprire pe persoana fizica in urma executarii silite a unei firme la care detineam 10%.Decizia de impunere a fost luata pe motiv ca eram administrator al societatii, lucru neadevarat. Raspunsul contestatie a fost ca am depus contestatia prea tarziu.
Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: pepica , utilizator 22:52, 27 Aprilie 2016
Puteti formula actiune in anulare la Tribunal-Sectia Contencios Administrativ, conform art.281(2)din Legea nr.207/2015(Noul Cod Pro.Fiscala).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal DumitruMihai DumitruMihai Buna seara, am primit de ANAF anul trecut adica 2014, o adresa cum ca as avea de plata o suma de aprox. 4200 ron reprezentand dobanzi si penalitati, acestea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare crocolina3 crocolina3 Buna seara, Am primit o instiintare e la ANAF in care sunt anuntata ca niste bunuri ale unei societati comerciale sunt puse sub sechestru,as dori ajutor in ... (vezi toată discuția)
Desfiintare decizie de impunere anaf pt cass pe 2015 cristyvl cristyvl Buna ziua ! Am nevoie de sugestii in legatura cu urmatoarea situatie cu care ma confrunt. In luna martie a acestui an am primit o decizie de impunere pentru ... (vezi toată discuția)