avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil AF
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil AF

Buna Ziua! Daca in perioada anterioara nasterii (respectiv 9 luni) nu am lucrat dar fac parte din AF se poate lua indemnizatie?
Ca sa se inteleaga din august 2014 pana in aprilie 2015 am lucrat si din luna mai am ramas doar cu AF afland ulterior ca sunt gravida.
Daca da de unde trebuie sa iau dovada si mai exact io am adresa pe bucuresti sector 6 dar AF-ul este pe Ilfov.Sper ca m-am facut inteleasa
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: EnciuAlexandra , utilizator 18:38, 27 Aprilie 2016
Puneti intrebarea direct la ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro
Actele doveditoare privind realizarea de venituri le luati de la Adm. Fin. Ilfov.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2016 Nathalie15113 Nathalie15113 Bună ziua. Urmează să-mi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, insa nu stiu ce venituri trebuie trecute.. Mai exact: lucrand in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie crestere copil Sabnec Sabnec Buna ziua, Sunt inmatriculata ca doctorand cu frecventa, in domeniul medicina veterinara incepand cu octombrie 2010. Deoarece eram beneficiar intr-un ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie alinaama alinaama Buna ziua Am un copil nascut pe 23 Sept 2013. Mi-am reluat activitatea la un nou loc de munca pe data de 13 Octombrie 2014. Precizez ca la acest nou loc de ... (vezi toată discuția)