avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua.vreau sa pot beneficia de indemnizatia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua.vreau sa pot beneficia de indemnizatia prenatal

m am angajat anul trecut in iunie la o shaormerie unde lucrez si acum dar patronul nu mi a facut contract de munca, as vrea sa va intreb daca acum se mai poate sa mi faca angajarea si sa mi plateasca vechimea din urma de cand m am angajat la el?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 27 Aprilie 2016
Se poate face asa ceva, sub riscul sanctionarii contraventionale a angajatorului de catre ITM - amenda este destul de mare .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator mincinos alexandra_teodora alexandra_teodora Am fost solicitata pe la sfarsitul lunii februarie de catre patronul unei firme de constructii pe care il cunoscusem in trecut, cu ocazia unor colaborari la ... (vezi toată discuția)
Cim retro camille camille buna seara! va rog informati-ma daca se poate inreg. un contract de munca retroactiv pt.a putea beneficia de indemnizatie crestere copil,eu ar trebui sa nasc ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm papickads papickads Buna ziua, Lucrez de 7-8 luni de zile ca sofer profesionist international , la o firma care nu vrea sa imi faca angajare. De 1 luna de zile figurez ca ... (vezi toată discuția)