avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intrerupere electricitatate in mod repetat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intrerupere electricitatate in mod repetat

Buna,

Stau la casa intr-o comuna mare din Romania si am problema ca frecvent (o data la 2 saptamani) cade reteaua de curent si raman fara electricitate timp de 30-60 minute. (la majoritatea vecinilor nu cade niciodata, am inteles ca ei ar fii pe alt circuit, dar suntem cativa pe circuitul problema)

Ce as putea sa fac ca sa determin furnizorul sa repare complet problema? Multumesc
Cel mai recent răspuns: blitzkr1eg , utilizator 22:04, 18 August 2016
Reclamatii la fiecare intrerupere + solicitarea remedierii problemei, atat dvs. cat si vecinii afectati, urmand pasii descrisi in acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

Daca nu va raspund si/sau nu rezolva ii puteti reclama mai apoi la ANRE. Aveti detalii aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2016
Ares-3, moderator
Multumesc.
Am facut o sesizare online pe site-ul furnizorului de electricitate impreuna cu o sugestie de rezolvare si problema mi-a fost rezolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Infiltratie pe timp de ploaie de la etajul superior prin fatada blocului/in marginea exterioara si in interiorul balconului marilena2014 marilena2014 Buna ziua, Locuiesc la etajul 5 din 6 iar de la vecinul de sus, pe timp de ploaie, se infiltreaza apa in tencuiala balconului meu. Mentionez ca vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reteaua de gaze naturale marian_coanda marian_coanda Buna seara, Am nevoie de ajutor in clarificarea urmatoare situatii: Ieri o vecina din bloc a facut reclamatie la furnizorul de gaze natural ca se simte ... (vezi toată discuția)