avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda discriminatorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda discriminatorie

ieri,in localitatea Recas am luat o amenda pentru oprirea in afara caii de rulare la mai putin de 25 metri de trecerea de pietoni.in acel moment mai erau 4 masini in aceasi situatie,dar eu am fost singurul amendat.am primit o amenda frumusica pe care vreau sa o contest.ce am de facut?ce pot face si impotriva politistului?eu consider ca a facut un abuz
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:21, 29 Aprilie 2016
Contestați și cereți sa va aplice avertisment instanta.

Nu contează ca doar dvs. ați fost amendat în ceea ce va privește dar va poate ajuta la avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la politia locala pentru parcare neregulamentara victorianu victorianu Buna Seara. Am primit o amenda de la PL pentru parcare neregulamentara pe trecerea de pietoni cf. prevederilor art. 143 a 142 e din RAOUG 195/2002 / OUG ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv trecere neregulamentara, sanse de castig giulia1973 giulia1973 Buna ziua, am primit amenda pentru trecere neregulamentara (la distanta de zebra) si as dori sa o contest pentru ca mi se pare mare si incorecta. Procesul ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva politiei locale Cosmina Bogdan Cosmina Bogdan Buna seara in data de 27.07 am stationat pe avarii in fata unui magazin.am fost amendata de catre politia locala cu 250 ron (2 puncte penalizare)in procesul ... (vezi toată discuția)