avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea colectiva in lipsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea colectiva in lipsa

Buna ziua, firma la care lucrez s-a vandut catre alta firma care urmeaza sa faca restructurari masive. In cazul restructurarilor am inteles ca se ofera cateva salarii compensatorii. Eu as putea intra in concediu de crestere copil (momentan este tatal intrat). Intrebarea mea este daca dupa 2 ani de crestere copil cand ma voi intoarce la munca ce se va intampla cu mine daca acest angajator la care sunt acum nu va mai exista?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 30 Aprilie 2016
Avand in vedere prevederile Legii 67/2006 si ale art.173 aln.2 C.mun., drepturile şi obligaţiile fostului angajator, care decurg dintr-un contract sau raport de muncă existent la data transferului, vor fi transferate integral noului angajator.

In acest caz, revenirea din CCC se va face la noul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca dupa ccc, firma vanduta molul molul buna,dupa terminarea CCC de 2 ani daca am depus cererea de reprimire la munca dar firma a fost vanduta acum functionanad in continuare dar sub alta denumire si ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajati silcia silcia Buna ziua, Firma la care lucrez urmeaza sa fie vanduta. Suntem 3 angajati. Ce drepturi legale avem? Ce se intampla cu angajatii in acest caz? (vezi toată discuția)
Revenirea din ccc Delia Munteanu Delia Munteanu Bună ziua, Copilul meu va face 2 ani pe 4.02.2018 și mi am propus sa revin la munca pe 04.12.2017, adică cu 60 înainte pentru obținerea stimulentului de ... (vezi toată discuția)