Daca o fapta de rapire a fost savarsita acum doi ani in luna octombrie anul 2014, de catre patru persoane la orele 21.30 seara,au intrat in curte de unde l-au luat cu forta si l-au bagat intr-o masina pentru a-l duce in alt sat la o distanta de 1 km,respectiv in curtea unuia dintre indivizi aplicandu-i o corectie cu pari si furci si partea vatamata nu a facut plangere in termen,politia mai poate deschide ancheta in urma unui denunt facut de cattre o persoana din sat acum in luna aprilie anul 2016?
Eu din descriere inteleg ca ar fi vorba de lipsire de libertate în mod ilegal.
Se deschide dosar penal in cazul unui denunt, dar ar trebui sa fie si martori care sa confirme situatia de fapt, altfel nu sunt sanse.
Eu v-am raspuns raportat la informatiile furnizate, nu ati spus ca s-a deschis dosar penal la vremea respectiva sau alte amanunte. Oricum, la infractiunea de lipsire de libertate nu este incidenta impacarea.
Nu sa deschis dosar penal pe motiv ca sau impacat partile dar tatal victimei a fost martor ocular si a fost chemat a doua zi la politie sa spuna despre acel incident
V-am spus ca nu se puteau impaca la aceasta infractiune, politia trebuia sa se sesizeze din oficiu si daca nu era depusa plangere, daca afla despre asa ceva.