avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere platite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere platite

Buna ziua,

Daca angajatul a beneficiat de zille libere platite (ex: casatorie, nastere copil, deces in familie etc. ), in cat timp este obligat sa aduca angajatorului certificate care sa dovedeasca aceste evenimente.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 2 Mai 2016
Trebuia la cerere sa anexeze copie de pe acele documente sau imediat la revenirea din acele zile libere platite trebuia sa aduca copie de pe actele respective.

Nu exista text de lege pentru astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Botez copil Bnightangel Bnightangel pentru botezul copilului tatal are dreptul la zile libere de la firma la care este angajat? Dar pentru cununia religioasa? (vezi toată discuția)
Buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece ... mihaelanita78 mihaelanita78 buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece tatal meu vitreg a decedat?mentin ca a avut aceiasi adresa..si plus de asta,eu tb sa recuperez la ... (vezi toată discuția)
Cand se acorda cele 3 zile pt. decesul mamei ? oanaportar oanaportar In Regulamentul Intern ( R.I.) al institutiei se prevede ca: Art.54. În cazul unor evenimente familiale deosebite personalul are dreptul, în ... (vezi toată discuția)