avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociat Unic si Administrator SRL si indemnizatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociat Unic si Administrator SRL si indemnizatie copil 2016

Buna ziua. Sotia mea lucreaza la o firma de 3 ani, a ramas insarcinata si vrem sa ramana in crestere copil. Din ianuarie 2016 este asociat unic si administrator la un SRL care are domeniu de activitate Transport rutier de marfuri. Sunt doi angajati pe firma cu functie de soferi. Poate beneficia de indemnizatia de crestere copil pentru urmatorii doi ani ? sau este nevoie de suspendarea ei din functia de administrator ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 2 Mai 2016
In calitate de administrator primeste vreo indemnizatie sau este incadrata cu c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- asociat unic si administrator ContaDB.ro ContaDB.ro Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: Sotia mea urmeaza sa nasca in iulie, este angajata la o firma cu norma intreaga, indeplineste cele 12 luni de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil in cazul unui administrator de srl essteffan essteffan Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia are un II, insa din cauza ca este insarcinata, nu va primi indemnizatia de crestere copil atat timp cat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mary79 mary79 Bun gasit! Eu sunt insarcinata in 6 luni, iar in septembrie voi deveni mamica. In momentul in care am ramas insarcinata nu mai lucram de 6 luni. Este clar ca ... (vezi toată discuția)