avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare la inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare la inchisoare cu suspendare

Buna ziua. in urma unei hotarari judecatoresti mi s-a dat 1 an de inchisoare cu suspendare si 3 ani de incercare. Dupa aprox 1 an am dat iar de permis si mai exact anul acesta in martie s-au implinit si cei 3 ani de incercare. Intrebarea mea este daca se va sterge automat fapta din cazier? ca am inteles ca dupa noua lege trebuie facut proces
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 21:06, 2 Mai 2016
Daca in perioada aceasta nu ati mai savarsit vreo infractiune, atunci va intervine reabilitarea de drept, care nu trebuie ceruta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada reabilitare davidescucostel davidescucostel Buna seara . Am o cunostinta care in luna martie anul 2013 a fost condamnata la 1 an cu suspendare si 3 ani de reincercare pentru ca a condus sub ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii marianbru marianbru Buna ziua, As dori sa stiu cand mi se sterge cazierul sa nu mai fie patat,mentionez ca am fost condamnat la 7 luni inchisoare cu suspendare cu un termen de ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului judiciar Paul112 Paul112 Buna ziua in 11 octombrie 2011 am primit sentinta definitiva si irevocabila , 8 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru ... (vezi toată discuția)