avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infintarea unui ONG cu patrimoniu in natura
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infintarea unui ONG cu patrimoniu in natura

Buna ziua, vreau sa imi deschid o asociatie si as dori sa folosesc ca patrimoniu initial bunuri pe care le donez asociatiei, cum dovedesc valoarea bunurilor cand merg sa infintez asociatia, fiindca daca depun banii la banca am chitanta pe care o depun la dosar, dar in cazul cu plata in natura cum trebuie sa procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:44, 3 Mai 2016
Trebuie să prezentați pentru bunurile imobile actul/actele de proprietate iar pentru bunurile mobile cumpărate facturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt exact costurile pebtru constituirea unei asociatii? BoboLordOfDark BoboLordOfDark Buna ziua, as dori sa deschid o asociatie si ma intereseaza care sunt costurile la fiecare pas din procesul de infintare a asociatiei. Tin sa precizez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu asociatie Daniel Rusu Daniel Rusu Salut tuturor. Am o intrebare legata de patrimoniul necesar la infiintarea unei asociatii. Am inteles ca trebuie sa fie de cel putin salariul minim brut. Dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa știu dacă acum nu mai este nevoie pentru ... Irenit Irenit Bună ziua As dori sa știu dacă acum nu mai este nevoie pentru înființarea unui ong de un minim al patrimoniului, ce ar trebui sa scriem în statut despre ... (vezi toată discuția)