avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata catre o firma din strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata catre o firma din strainatate

Buna ziua. Lucrez la o firma neplatitoare de TVA si as dori sa fac o plata catre o firma din strainatate , care este la fel neplatitoare de TVA. Trebuie sa obtin ceva act de la Finante sau pot efectua plata? Ce conditii trebuie indeplinite? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:21, 3 Mai 2016
Ar trebui sa faceti plata prin banca, in euro sau alta valuta, dintr-un cont deschis in Romania pe numele firmei platitoare.Nu este nevoie de aprobari pentru astfel de plati prin banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise de ue in ron cactusul cactusul Cum as putea inregistra bunurile (marfurile) achizitionate din UE in Ron? Pe factura scrie codul fiscal din tara respectiva (al reprezentantului firmei in ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru pfa CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Sunt persoana fizica autorizata (PFA}. am cont in lei deschis in banca pe PFA. Mai am un cont in banca, in euro, deschis in nume personal. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Are voie banca sa faca un cont in valuta automat - fara sa ma anunte? jansen jansen Buna ziua. Lucrez pentru o firma de peste granite care face platile in Euro. De curand am avut prima plata. Cand am mers la banca sa vad daca au venit ... (vezi toată discuția)