avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE CREANTE DE FIRMA DE RECUPERARE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE CREANTE DE FIRMA DE RECUPERARE

Buna seara!
Pana acum 2-3 ani am avut un credit la o banca.Intamplarea a facut sa inregistrez 2 rate restante, nu va mai spun ca rata a crescut vazand cu ochii si multe artificii venite din partea bancii in defavoarea clientului.M-m dus la ghiseu sa platesc moment in care operatorul m-a indrumat la un etaj mai sus la o anumita functioanara.Ajuns la d-na X mi s-a comunicat ca am fost dat pe mana unei firme de recuperari.Am intrebat de ce nu mi s-a comunicat aceasta decizie insa nu am primit raspuns.....deci nu am fost instiintat nici telefonic si nici in scris de aceasta decizie.Ca un cetatean de buna credinta am sunat la firma de recuperare mentionand cele relatate mai sus si am intrebat de ce nu am fost contactat de ei.Mi-au raspuns ca mi-au trimis in scris la adresa mea.....insa numele localitatii era gresit de la ei , parctic neputand fi instiintat.Am inceput sa platesc conform unui grafic insa de curand am vazut la tv ca firmele de recuperare nu te mai pot executa silit.Intrebarea mea este:
Ce se intampla daca numai platesc in continuare?Mi se poate pune proprire pe salariu/bunuri?
De asemenea am aflat ca bancile vand creantele catre firmele de recuperare cu 0.14 bani pentru 100 ron (am platit destul pana acum, firma nu este in pierdere deloc)
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: DARIUS_BZ , utilizator 20:34, 3 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu banca raluk 81 raluk 81 buna ziua .am si eu o problema pana acum 5luniam platit alfa bank la zi chiar si daca nu plateam o luna a doua luna plateam 2 luni in una de 5 luni na-m mai ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Executata silita pentru un credit de nevoi personale vivi 111 vivi 111 Va rog sa- mi spune-ti daca pote sa-mi fie executata silit casa pentru o restanta la un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti al sotiei mele ... (vezi toată discuția)