avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj, schimbare yala proprietate comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj, schimbare yala proprietate comuna

Buna ziua!Ma numesc Marcela Solomon si apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta!
Sunt divortata de fostul meu sot de anul trecut(2015),dar locuim in aceeasi casa...casa fiind proprietate comuna,achizitionata in timpul anilor de casnicie!In anul 2007 s-a facut un credit de 40.000 franci..in urma caruia sotul si-a luat masina..ipotecand casa...creditul e pana in 2027...Acum ar vrea sa bage de partaj...problema mea care e?
Desi locuind in aceeasi casa...el a schimbat yala si nu imi da cheie....sunt nevoita sa plec dimineata inaintea lui la serviciu si seara sa vin dupa ce ajunge el acasa!In weekend el pleaca la tara,iar eu sunt nevoita sa merg sa dorm la mama sau la prieteni!Ma intereseaza cum as putea intra in posesia unei chei de la locuinta si ce ar trebui sa fac!??
Astept un raspuns de la duumneavoastra,daca ma puteti ajuta!


Va multumesc!!O zi frumoasa!



Daca se poate si o recomandare despre un avocat bun din Galati,care m-ar putea ajuta in problema partajulu!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:38, 4 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Da, aveți dreptul de a intra în imobil.
Puteți intra oricum.
Schimbati yala si lasati-l pe sot fara cheie vreo 2-3 zile sa vada cum e!
Nu aveti vopie sa il lasati fara cheie asa cum nici el nu are dreptul.
Il notificati, schimbati incuietoarea si ii dati o cheie. Notificarea ajuta la a bloca eventualul joc de-a soarecele si pisica cu schimbatul incuietorilor, eventual ii dati sansa de a va da el o cheie sau va mutati si-i cereti lipsa de folosinta.
Poate ajungeti la o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul poate sa schimbe yala? alana27 alana27 Am cumparat un apartament intr-un bloc nou din 2008,la terminarea actelor am prelua cheile intre timp a intrat in apartament agentul imobiliar care m-a dus la ... (vezi toată discuția)
Evacuare fost proprietar karina_35 karina_35 Buna ziua! Va adresez si eu o intrebare pentru ca sunt intr-o situatie pe care nu am mai intalnit-o (nici macar in discutiile dvs). Am cumparat o casa in 15 ... (vezi toată discuția)
Schimbare yale locuinte fara partaj efectuat Kyu1971 Kyu1971 Buna seara . Ma numesc Cristian .Am marea rugaminte sa ma lamuriti asupra unui aspect . Am divortat acum aproximativ 1 luna , fosta sotie si un 1 copil minor ... (vezi toată discuția)