avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despagubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despagubire

Buna ,
am deschis un dosar de daune acum 6 luni , si asiguratorul amana sa ma despagubeasca gasind tot felul de motive.Initial a amanat pe motiv ca s-a contestat in instanta procesul verbal de contraventie.
In 29 ianuarie am primit o adresa din partea firmei de asigurari prin care sunt informat ca pentru instrumentarea dosarului de daune este nevoie de o hotarare judecatoreasca definitiva . A fost data o sentinta pe care le-am trimis-o pe mail. sentinta poate fi atacata in 30 de zile de la comunicare , si probabil ca acesta va fi din nou un motiv sa amane despagubirea.
Intrebarea mea este urmatoarea: sunt toate aceste amanari pe diverse motive legale sau nu , si ce pot face impotriva.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2016
rickysz74, utilizator
Cel mai recent răspuns: michael_info , utilizator 11:10, 4 Mai 2016
buna ziua!puteti sa-i actionati in judecata si sa le cereti dobanda de 0,2% pe zi prevazuta in legea 136 a asiguratorilor.ei trag intodeauna de timp ca sa nu plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal accident auto GEOPOPA GEOPOPA Buna ziua, Am fost implicata intr-un accident auto in data de 21.02.2012. Soferul care conducea celalalt autoturism a fost gasit vinovat la politie si i-a fost ... (vezi toată discuția)
Va rog cine ma poate ajuta !!!???-divort cu minori ericabalan ericabalan Este aproape 1 an de zile de cand sotul a intentat divort si m-a deposedat de dreptul de mama , pur si simplu a luat copiii , doua fetite de 3 si 6 ani ,fara ... (vezi toată discuția)
Carpatica asig. constanta FlorinVFlorin FlorinVFlorin Buna ziua , pe data de 24.03.2010 am intrat intr-o dubita alba care a iesit cu spatele fara sa se asigure dintr-o parcare la 2-3 m in fata mea , nu am avut ... (vezi toată discuția)