avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract inainte de termen daca nu ai venit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract inainte de termen daca nu ai venit

Buna ziua.

Pot cumva sa rezilie un contract de telefonie mobila inainte de termen fara sa platesc restul abonamentului daca eu am ramas fara nici un venit fix? In contract scrie ca trebuie platit restul abonamentul pana la termen, dar eu nici luna de luna aproape nu pot sa il platesc. Pot sa ma duc cu o adeverinta ceva ca nu am venit si sa evit aceste taxe, sau nu se poate?

Eu in momentul de fata nu am nici un venit, nici macar nu sunt somera sa primesc indemnizatia aia, ca nu m-am calificat.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: hdanny , utilizator 21:39, 4 Mai 2016
Rezilierea sau denuntarea contractelor, indiferent de natura lor, nu se poate face decat in conditiile stipulate in contract cu privire la reziliere/denuntare. In general, nu se tine cont daca veniturile clientului scad dupa semnarea contractului. Eventual negociati intreruperea abonamentului si incetarea contractului cu plata in rate a restului de abonament.
Conform Legii /2010 puteti sa reziliati contractul, fara plata nici unei taxe. Contractele preformulate au clauze auzive precum si plata taxei de reziliere sau a altor taxe, dar operatorii nu s-au sinchisit sa le schimbe, desi legea ii obliga. Asa mai prostesc eii clientii sa ii tina in curtea lor fara voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila lole lole salut! am un abonament la vodafone pe care nu-l folosesc deloc! as vrea sa-l inchid,dar trebuie sa platesc o taxa de 125euro! exista vreo modalitate de-al ... (vezi toată discuția)
Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)
Rezilieri abonamente telefonie ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua,vin cu rugamintea de a mi se spune daca chiar nu pot rezilia unabonament intrucat am facut un abonament la orange si mi s-a dat si un tel si nu sunt ... (vezi toată discuția)