avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa radio
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa radio

Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca taxa radio este obligatorie!
Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ex.nu foloseste nici un program radio,nici nu am asa ceva!
Pe ce criterii se stabileste ac.taxa?
Stie cineva sa-mi spuna in ce art.de lege se specifica ac.plata?
Cel mai recent răspuns: barbutadddddddddddddd , utilizator 14:04, 12 August 2009
Potrivit HG 977/2003, art.4, de fapt Anexa, cuantumul lunar este:
1. Pers juridice care nu au salariati: 2,5 RON
2. Pers juridice care intra sub incidenta OG24/2001 (microintreprinderi) 10 RON
3. Pers juridice, altele decat cele de mai sus 30 RON

Amenda e de la 100 la 500 RON. B-)
Da , este obligatorie! Este o taxa de solidaritate , nu trebuie sa aveti aparate radio sau sa ascultati posturi de radio!=D>
Nu stiu de ce a aparut de 2 ori ac.postare!am gresit cu ceva!!!

Raspunsul era ,ca am aflat ca din aprilie 2009,ac.tx.nu s-ar mai plati de catre toate firmele.
Platesc doar cei care au aparate....
Nu stiu inca reglementarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio - ce platim? Cristia10 Cristia10 Am primit o instiintare de plata a taxei radio pentru anii 2010, 2011, 2012 in suma de 360 RON. Suma nu este mare, dar as vrea, daca stiti, sa ma ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv Tica55 Tica55 Buna ziua. Am o societate care nu are acum activitate si este cu sediul la mine acasa unde platesc ca persoana fizica taxa radio-tv. Acesta taxa vine pe ... (vezi toată discuția)