avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lncadrare furt de la locul de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

lncadrare furt de la locul de munca

Buna ziua am si eu o intrebare daca am furat un bun de la locul de munca in timpul programului pe schimbul doi pe la ora 8 seara un bun in valoare sa zicem de vreo 2500 de ron la ce furt ma poate incadra mai ales ca sunt la prima fapta doresc ceva sigur nu speculati va multumesc ?
Cel mai recent răspuns: mariusastra , utilizator 17:51, 15 Septembrie 2017
Pare sa fie vorba de furt din descriere...
logic de furt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune frauduloasa Dragos1991 Dragos1991 Buna seara! Ma numesc Dragos iar acum 2 ani am lucrat la un cazino unde m-am jucat la ruleta suma de aproximativ 30000 lei. Imi tot bagam puncte,impulsuri cu ... (vezi toată discuția)
Gestiune frauduloasa Duduada Duduada Buna seara! Daca cineva se judeca pentru gestiune frauduloasa si primeste o sentimta nefavorabila , in cat timp se pune in practica aceasta? Se poate face ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm mult să ne ajutați cu un răspuns: ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm mult să ne ajutați cu un răspuns: - este vorba despre un angajat care a produs un prejudiciu instituției, din cauză că i ... (vezi toată discuția)