avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie de consimtamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie de consimtamant

buna ziua.declaratia de consimtamant de primire in spatiu intr-un imobil aflat in coproprietate .poate unul din cei trei coproprietarisa-si dea consimtamantul pentru primirea in spatiu a trei persoane intr-un apartament cu doua camere ,acestea din urma avand calitatea de persoane tolerate.Este vreo problema din punct de vedere legal daca acest coproprietar incalca cotele celorlanti inscrise in certificatul de mostenitor?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 12:20, 6 Mai 2016
Nu poate sa incalce cotele celorlalti mostenitori inscrisi in certificatul de mostenitor.
Si cum le incalca, ma rog?
Eu nu vad o problema cu declaratia, dar nu inteleg cum incalca cotele.
buna seara.incalca cotele prin faptul ca ocupa o suprafata locativa mult mai mare decat cea atribuita in certificatul de mostenitor.Cotele sunt cate 3/8 pentru doua fete iar soacra-mea care a romas in apartament are o cota mai mare in calitate de sotie supravituitoare.Una dintre fete ia facut mutatia in apartament fiului impreuna cu sotia plus un copil,in total locuind impreuna 4 persoane.La aceasta decizie nu a aderat cea de a doua fata.
Nu cred ca au o suprafata locativa atribuita. Cred ca au un procent din proprietate.
Stiu pare a fi acelasi lucru, dar, legal, nu e
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2016
mirebire, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de primire in spatiu petre_marian petre_marian buna ziua.as dorii sa stiu daca in urma dezbaterii unei succesiuni dupa socrul meu a ramas un apartament cu 2 camere din care a rezultat urmatoarele cote ... (vezi toată discuția)
Vanzare-succesiune izabela_iza izabela_iza va rog sa-mi spuneti daca tatal meu isi poate vinde partea apartamentului care ia revenit dupa moarte mamei altei persoane fara aprobarea copiilor.va multumesc (vezi toată discuția)
Dilema certificat de mostenitor Manuela Dumitru Manuela Dumitru Sunt mostenitoarea, in cota de 1/6 a unui imobil ( teren + constructie), prin certificat de mostenitor .../2014. Notarul care mi-a emis certificatul de ... (vezi toată discuția)