avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imputernicire pentru banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imputernicire pentru banca

Buna ziua,
va rog frumos,daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:
Fratele meu locuieste in Canada si ar trebui sa imi faca o imputernicire pentru a putea sa il reprezint in relatia cu banca sau tribunalul (daca este cazul) in vederea solutionarii problemelor care pot sa apara in aplicarea legii darii in plata.
Cum ar trebuii sa procedeze si ce acte trebuie sa imi trimita
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: adrianlupeanu , utilizator 11:11, 6 Mai 2016
Trebuie sa va trimita o procura speciala autentificata de consulatul din Canada.
va multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mă adresez specialiştilor de pe acest site cu rugămintea ... viorica1977 viorica1977 Bună ziua! Mă adresez specialiştilor de pe acest site cu rugămintea de a mă ajuta în următoarea problemă: eu şi fratele meu am moştenit, de la ... (vezi toată discuția)
inchidere cont dupa ce am platit datoria bancii corina51 corina51 Buna ziua. Va supun atentia in urmatorul caz: ginerele meu m-a mandatat prin procura notariala sa-l reprezint in orice situaitie, notarul specificand , dupa o ... (vezi toată discuția)
Vanzare garsoniera prin procura (proprietarul e in canada) Dante78 Dante78 Buna ziua Nu stiu exact daca am nimerit bine, daca nu rog adminul s amute subiectul acolo unde stie dansul mai bine. problema mea e asta: am un prieten ... (vezi toată discuția)