avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import marfa din Germania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import marfa din Germania

Buna ziua, doresc sa achizitionez marfa din Germania mai exact 10 tone de cupru, pe langa taxele de transport, la ce taxe(taxe vamale daca se aplica, tva s.a.m.d) sa ma mai astept? este nevoie sa fie persoana juridica sau pot sa import si pe persona fizica?

Multumesc anticipat.:)
Cel mai recent răspuns: george4ever , utilizator 15:28, 9 Mai 2016
Puteti sa cumparati si ca persoana fizica. Dupa aceea ce faceti cu cele 10 tone de cupru?
Am sa le valorific in tara.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2016
george4ever, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul firmelor ce fac achizitii si vand in spatiul extracomunitar robertdrilea robertdrilea Cumparam cupru rafinat(copper cathode,Cu-1 standard LME,Grade A),tara de origine a marfii este RD Congo sau Zambia. Avem confirmarea ofertei din partea ... (vezi toată discuția)
Taxe import china calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez 2 utilaje din China pe care sa le utilizez in procesul de productie (un CNC si o masina de infoliat).Care sint toate taxele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, am o intrebare legata de: un srl neplatitor ... Ymadalona Ymadalona Buna ziua! Va rog, am o intrebare legata de: Un SRL neplatitor de TVA cumpara marfa din China (Alibaba) in valoare de 1800 USD cu termeni de livrare DDP ... (vezi toată discuția)