avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu asociatia de locatari

locuim intr-un bloc cu 4 etaje cu cate 4 apartamente pe palier. 5 apartamente in coloana vor sa schimbe coloana de apa rece si calda si scurgerea. au solicitat ajutorul financiar din partea asociatiei de locatari, care initial ne-a inmanat un tabel cu cei 5 proprietari pentru a isi da acordul pentru acea lucrare, iar cand am prezentat tabelul doar cu 4 din cele 5 semnaturi ne-au spus ca nu se poate.
initial au spus ca ne deconteaza materialele pe care tot noi in termen de 3 luni le voi plati catre asociatie. va rog sa ne sfatuiti care este forma legala pe care putem sa o urmam.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:03, 6 Mai 2016
Daca este vorba despre coloana de alimentare generala ,instalatia verticala ,aceasta reprezinta parte comuna ,a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea excluisiva a asociatiei de proprietari
Asociatia de proprietari are obligatia sa se implice sa execute inlocuirea instalatiei comune,
costurile urmand sa fie repartizate tuturor proprietarilor care se folosesc de acea instalatie
ADEVARAT A INVIAT! MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
PUTETI SA IMI SPUNETI DE CE LEGE POT FACE UZ IN MOMENTUL REINTALNIRII CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI DE LOCATARI?
Studiati cu atentie L nr 230/2007 si normele acesteia de aplicare HG nr 1588/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi proprietari eclipsa eclipsa buna ziua, fac parte dintr-o asoc. de proprietari care cuprinde doar o scara a unui bloc de 10 etaje. sunt 44 de ap. cate 4 pe palier (4 coloane ... (vezi toată discuția)
Probleme incalzire cerul cerul Locuiesc intr-o garsoniera.2 din 3 coloane de agent termic nu functioneaza(la baie si la bucatarie este rece).Am fost la presedintele asociatiei de locatari si ... (vezi toată discuția)
Coloane incalzire colmatate, refuz acces pentru schimbarea lor ursulina ursulina Bună seara! Poate să mă îndrume cineva în legătură cu refuzul unui locatar de a permite accesul în apartament pentru schimbarea coloanelor de ... (vezi toată discuția)