locuim intr-un bloc cu 4 etaje cu cate 4 apartamente pe palier. 5 apartamente in coloana vor sa schimbe coloana de apa rece si calda si scurgerea. au solicitat ajutorul financiar din partea asociatiei de locatari, care initial ne-a inmanat un tabel cu cei 5 proprietari pentru a isi da acordul pentru acea lucrare, iar cand am prezentat tabelul doar cu 4 din cele 5 semnaturi ne-au spus ca nu se poate.
initial au spus ca ne deconteaza materialele pe care tot noi in termen de 3 luni le voi plati catre asociatie. va rog sa ne sfatuiti care este forma legala pe care putem sa o urmam.
Daca este vorba despre coloana de alimentare generala ,instalatia verticala ,aceasta reprezinta parte comuna ,a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea excluisiva a asociatiei de proprietari
Asociatia de proprietari are obligatia sa se implice sa execute inlocuirea instalatiei comune,
costurile urmand sa fie repartizate tuturor proprietarilor care se folosesc de acea instalatie
ADEVARAT A INVIAT! MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
PUTETI SA IMI SPUNETI DE CE LEGE POT FACE UZ IN MOMENTUL REINTALNIRII CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI DE LOCATARI?
Probleme incalzire
cerul
Locuiesc intr-o garsoniera.2 din 3 coloane de agent termic nu functioneaza(la baie si la bucatarie este rece).Am fost la presedintele asociatiei de locatari si ... (vezi toată discuția)