avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cadere glastre cu flori de la etaj
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cadere glastre cu flori de la etaj

vecinii mei de la etajul 2 pun glestre cu flori in exterior pe marginea balconului fara ale asigura iar eu sunt nevoita sa stau cu frica de cate ori trec sa nu mi cada in cap locuind la parter si fiind nevoita sa pun si sa iau rufele de la uscat.mentionez ca de 2 ori cand au fost vijelii am avut sansa sa cada la o jumatate de metru de mine cand am trecut.i am rugat sa nu le mai lase neasigurate dar nu vor.ce pot face?sa astept sa mi cada una in cap?
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2016
sandamihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:02, 6 Mai 2016
Sesizati presedintele AP sa se implice in rezolvarea problemei sau polititistul de proximitate.
Temeiul legal este L230/2007, niciun proprietar nu trebuie sa afecteze pe ceilalti proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Conflict pentru spatiu comun cristache71 cristache71 Buna seara,as vrea sa stiu si eu daca este legal sa folosesc o inregistrare ,facuta pe tel .mobil {doar discutie} pe scara blocului.Va aduc la cunostinta ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii pfeeris pfeeris Buna ziua! Locuiesc la parter si am o problema cu vecina de la etajul 1. Desi are balcon isi intinde rufele in exteriorul acestuia , in dreptul geamului meu ... (vezi toată discuția)