avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare apartament
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare apartament

Am avut un apartament ipotecat luat de banca si am fost evacuata din el la aproximativ un an de zile primesc de la executor ca trebuie sa mai returnez o suma de bani deoarece apartamentul scos la licitatie banca spune ca nu a recuperat toti bani.Este posibil asa ceva sau ce pot face in acest caz este vorba de 110 mil inca care eu trebuie sa ii returzez si mi-au facut o poprire pe acest caz.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:23, 6 Mai 2016
Dacă mai datorați bani se poate sa va execute în continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)
Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)
Executarea unui credit tusu tusu Buna ziua, este foarte posibil sa fiu nevoit sa returnez niste bani unei companii. nu am proprietati si nici venituri. in schimb, in urma cu cativa ani, am ... (vezi toată discuția)