avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie de pensionare

Am facut contestatie la Decizia de pensionare, nefiind de acord cu modul in care mi-a fost calculata pensia. Au trecut vreo 5 luni si nu am primit raspuns de la Casa de pensii. Ce ar trebui sa fac? Sa dau in judecata Casa? este nevoie de un calcul efectuat de un expert, ca sustinere a cererii mele, in instanta?

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie mot2012 mot2012 Am depus contestatie la decizia de pensionare, la care am adaugat cerere de acordare a buletinului de calcul al pensiei. Dupa 26 de zile nu am primit ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate! babanovac babanovac Buna ziua! Sunt beneficiarul unei pensii de invaliditate ca urmare a unui handicap accentuat, de gradul II, permanent. Doasrul de pensionare a fost depus pe ... (vezi toată discuția)