avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de imprumut, fara garantie ...
Discuție deschisă în Executare silită

contract de imprumut, fara garantie imobiliara-executare silita

Am imprumutat o suma de bani cu contract notarial, dar fara garantie imobiliara. Nu am mai reusit sa inapoiez in timpul stabilit prin contract suma, iar persoana care mi-a imprumutat vrea sa ma execute silit. Mi-a spus ca-mi trimite o notificare de la un executor si ca imi vinde casa. Casa este proprietate comuna cu sotia. Ea nu a semnat contractul de imprumut. Ce pot sa patesc? Ca si venituri, avem salariul meu si somajul sotiei. As avea nevoie de un raspuns URGENT.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2009
antony, utilizator
incercati o anulare a contractului de imprumut in instanta....daca in act nu scrie ca banii sau dat in fata notarului puteti avea castig de cauza....sau...mai sunt artificii
Daca banii s-au dat prin contract notarial de imprumut, nu are importanta daca banii s-au dat in fata notarului, sau inainte. Este suficient ca dumneavoastra sa fi recunoscut ca ati primit acei bani cu titlu de imprumut de la persoana respectiva, deci ca ii datorati bani... daca ati luat bani imprumut, corect este sa-i restituiti inapoi... ca datorita crizei, sau altor evenimente independente de vointa dumneavoastra personala, nu reusiti sa-i mai restituiti, este alta problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe baza de contract ioanagabriela ioanagabriela Am imprumutat si eu o suma de bani pe baza unui contract de imprumut facut la un notar public de fata cu ambele parti. Termenul de returnare a banilor a ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu act notarial In cazul in care sotul meu a beneficiat de un imprumut (intre persoane fizice) cu act la notar, iar in momentul de fata, cand a expirat data pana la care ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)