avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... \"contract prestari servicii confectie si montaj ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

"contract prestari servicii confectie si montaj acoperis"

am contractat o firma ptr montarea unui acoperis pe o casa la sol.vorbind cu agentul care a venit sa evalueze costurile,aceasta mi-a comunicat o suma ( verbal , e adevarat ) ; am semnat un contract , unde la obiectul contractului scrie asa : prestari servicii acoperis metalic pal 8017 7 euro metru de tigla,15 euros mp de asteriala,10 euro metru de capriori,fara accesorii " ; contractul este semnat de mine,si are numele meu in clar. numele agentului care a realizat contractul nu apare nicaieri ; ce valoare are acest contract ? prestari servicii acoperis este o formulare vaga , si concret nu scrie ce lucrare se efectueaza , sunt scrise doar preturile. conflictul meu cu aceasta firma este urmatorul : verbal mi-au oferit un pret , in contract au trecut alte preturi , si neglijand acest aspect , nu am mai verificat daca pretul oferit verbal este acelasi cu cel din contract . in acest moment , conform cu pretul scris in contract , imi cer dublu pe lucrare. m-au amenintat ca vor veni cu satra de tigani si au adus in discutie numele unor interlopi , incercand sa ma intimideze.ce pot face?tind sa cred ca aceasta firma "opereaza" in acest fel, profitand de neglijenta clientilor.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:06, 7 Mai 2016
In cazul in care nu se specifica clar in ce consta obiectul contractului fiind trecut doar prestari servicii si preturi pe unitate de masura atunci se intelege ca pretul cuprinde si manopera.

Prin urmare, ii informati ca veti achita facturile in baza unui deviz de lucrari si in care sa fie cuprinse preturile din contract, in caz contrar le refuzati la plata facturile.

Daca amenintarile nu sunt trecute in contract la articolul privind modalitatea de rezolvare a litigiilor, faceti o plangere penala la politie sau/si la parchet pentru nerespectarea clauzelor contractuale.

Pentru a va ameninta legal, in contract trebuia sa fie specificat sub ce forma se transmit amenintarile in cazul neachitarii facturilor (telefon, fax, email, personal), adresa de corespondenta, persoanele de full-contact, penalitati, etc..
am sunat la politie , intre timp . si amenintarile nu pot fi ceva acceptat . este fapta ce se sanctioneaza prin lege. cred ca folositi cuvantul "amenintari" pentru a desemna actiunea de somatie . creditorii te pot soma,prin varii modalitati , asa cum ati expus . te someaza , sa achiti , dar nu te ameninta ca vin cu satra si cu bulibasa. amenintarea la integritatea personala , integritatea bunurilor nu este ceva tolerabil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2016
miloser, utilizator
Poate prestatorul a inteles sa va trimita notificarea cu satra, daca nu ati convenit altfel in contract.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda acoperisul Alinakk06 Alinakk06 Buna ziua! Am semnat un contract de prestari servicii de constructii pentru casa. - in contract nu e trecut pretul; - in contract nu exista devizul estimativ ... (vezi toată discuția)
nerecunoastere primire pret ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,am din nou nevoie de ajutorul dvs.am schimbat acoperisul la casa cu o firma din turda,nestiind ca sunt romi,nu asta ma deranjeaza,insa pana la ... (vezi toată discuția)