Utilizator_010 a scris:
Nu stiu cat de moral considerati dvs ca este sa minti ca iei anticonceptionale pentru a ramane in mod voit insarcinata, ascunzand aproape o jumatate de an acest lucru, crezand ca astfel vei obliga un om sa ramana langa tine. Nu cred ca este cazul unei responsabilitati morale, atat timp cat el nu si-a dorit si nu a fost de acord cu conceperea acestui copil.
Mare e gradina lui Dumnezeu. Ce colectie de personaje mai sunteti! Un copil este pe cale sa se nasca, fara tata iar dvs., femeie, virtual viitoare posibila mama, cel mai preocupata sunteti de cum sa puneti bunurile tatalui la adapost fata de el.
Orice ati face, bunurile tatalui, avute inainte de casatorie, sunt bunuri pesrsonale si deci urmaribile in favoarea copilului. Cele ce vor fi dobandite dupa casatorie, ale sotului, fie ca sunt personale, fie ca sunt comune, pot fi de asemenea urmarite. Ramane optiunea de a face o "ghidusie", ceea ce poate fi legal - puteti sa consultati firma din Panama -, iar de moralitate nu s-au preocupat ei sefi de state, artisti, sportivi, etc.
Dar eu va sugerez sa va puneti alta intrebare: ce incredere puteti avea intr-un astfel de biped? Nu sunteti legata de el cu nimic, fugiti manacand pamantul cat mai departe de el. Pt. dvs., el este cu adevarat toxic!