avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc pentru al doilea copil

sunt in concediu pentru cresterea copillui(2ani) pana la data de 10.06.2016 (cand am nascut eram studenta) si sunt insarcinata cu al doilea copil care il voi naste in luna 09.2016 . pot beneficia de ccc si pentru al doilea copil.?.as putea intra in somaj din luna a 6a 2016 pana in luna a 9a 2016,apoi iar in concediu pt cresterea copilului ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:08, 12 Mai 2016
si eu ma inregistrez acum la somaj , voi fi in somaj dupa ce nu mai iau ccc pentru primul copil, apoi voi lua iar ccc dupa ce nasc al doilea copil ?
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2016
catalina0217, utilizator
Da, asa trebuie sa fie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa indemnizatie crestere copil la terminarea facultatii louy louy Buna ziua! Am beneficiat de concediu de crestere copil la terminarea master-ului. Pe 22 iunie , baietelul implineste varsta de 2 ani. As vrea sa stiu daca mai ... (vezi toată discuția)
Somajul dupa cresterea copilului magdasimona magdasimona Buna ziua! In luna aprilie 2014 am nascut iar in august 2014 am terminat scoala postliceala la zi,beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului dionissie dionissie Buna ziua! Cum se aplica prevederii OUG 111/2010 si metodologiei de aplicare, cu completarile si modificarile ulterioare, in cazul unui parinte care ... (vezi toată discuția)