avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Planificare clienti
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Planificare clienti

Buna ziua

M-ar interesa un program/aplicatie online care sa ma ajute sa imi fac o planificare a intalnirilor cu clientii si dupa aceea sa pot emite facturi usor. M-am uitat pe net dupa o aplicatie de felul acesta dar nu am gasit nimic. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat?
Salut

Abia acum am vazut postul tau.Exista un program de facturare online care corespunde cerintelor tale (poate daca ai detalia putin ar fi mai bine). Se numeste Qubiplanner si iti permite sa programezi clientii pe un calendar mare, sa le deschizi lucrari/dosare si acolo sa introduci activitatile/serviciile pe care vrei sa le facturezi dupa aia. Daca asta e ce-ti doreai consider ca te poate ajuta mult in activitatea ta.
Aplicatia o gasesti aici: [ link extern ]
Sa-ti fie cu folos!


Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2016
Albocet, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Am intrat pe site si mi-am creat un cont. M-am jucat putin cu aplicatia si pare super ok. Arata bine si imi permite sa planific clientii pe calendar, sa facturez activitatile si sa le trimit apoi direct pe mail facturile.Are chiar si o sectiune de rapoarte unde iti arata tot felul de statistici interesante. Singura problema este pretul. Mai exact eu am un cabinet de mediator, deschis de putina vreme si m-ar fi interesat un program de emis facturi mai ieftin, eventual gratis, pentru ca deocamdata nu imi permit mai mult. Am sunat la nr. de pe site si mi s-a spus ca singurul discount disponibil este abonamentul pe un an - 20%, mai exact, la care se adauga cele 30 de zile gratis pentru testarea aplicatiei.Sunt inca un dubiu.
Iti multumesc insa pentru mesaj. Chiar de folos.
Daca pretul este principalul element de selectie,pot sa-ti recomand ca program de facturare online, Qubifactura. E un program foarte simplu,gratuit tot 30 de zile dar subscribtia lunara dupa aia este ceva de gen 10 lei/luna.Mai ieftin nu stiu daca gasesti, ca daca stiam iti recomandam :D
O gasesti aici:
[ link extern ]
Solutii gratis nu-ti recomand. La limita, cu o solutie gratis poti ajunge sa iti bati capul mai mult decat face "gratuitatea".
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
Albocet, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura discount PUFACONT PUFACONT am o factura de discount total de plata este -1.035,35 valoare le i - 834,95 tva - 200,39 cum o contabilizez? este ... (vezi toată discuția)
Program de contabilitate dorina_pascu2000@yahoo.com dorina_pascu2000@yahoo.com Doresc un program extrem de simplu pentru contabilitate, fara salarii, gestiune, un program in care sa introduc datele si care sa-mi dea o balanta, un jurnal ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura grupmodal grupmodal Vreau sa va prezint urmatorul caz cu care ma confrunt de ceva vreme si nu stiu cum sa il rezolv. Mai multe firme de distributie pentru a ascunde pretul real ... (vezi toată discuția)