avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

Buna ziua,
Ce se poate face daca copiii unchiului meu nu vor sa vina la notariat sa dezbatem mostenirea de pe urma bunicilor.
Cum trebuie procedat
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:29, 10 Mai 2016
O sa va dea notarul o incheiere si o sa dezbateti succesiunea in instanta.
Buna ziua
Notarul va poate da o incheiere daca dosarul este pe rol. Dar dacaii spuneti ca mostenitori sunt si verii Dvs si nu vor sa vina atunci notarul va v-a indruma spre instanta.
Incheierea de la notar este obligatorie pentru actiunea la instanta, altfel vi se respinge.Se platesc taxe de cca. 3% din valoarea mostenirii plus onorariu de avocat daca va angajati(redactare actiune, reprezentare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, unul din mostenitori nu vrea sa se prezinte dangabrielus dangabrielus Buna ziua, am si eu o intrebare: ce pasi trebuie sa urmez pentru rezolvarea urmatoarei situaii: Mostenirea dupa bunici, bunicul a decedat acum 9 ani iar bunica ... (vezi toată discuția)
1 titlu de proprietate , 2 mostenitori in judete diferite cris784 cris784 Situatia de fata este 1 titlu de proprietate emis pe numele bunicilor mei, acestia au decedat si cei 2 mostenitori (tatal meu si unchiul meu) si ei sunt ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei Olteanu Aura Olteanu Aura Buna ziua!Am nevoie de sfatul dvs in legatura cu cererea unor drepturi. Tatal meu este mort de 7 ani, iar bunicii din partea lui la fel.Fratele tatalui ... (vezi toată discuția)