avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Studiu de insorire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Studiu de insorire

Langa locuinta mea se construieste o cladire inalta care imi anuleaza posibilitatea de a avea toate incaperile luminate cu lumina naturala directa sau difuza (nu se mai vede bolta cereasca). Distanta dintre cladiri este mai mica decat inaltimea celei mai mari cladiri.
Am solicitat Primarului sa imi prezinte Studiul de insorire de la dosarul de autorizare a constructiei respective, dar mi-a spus ca nu exista si nici nu am primit un raspuns in scris, De la cererea mea scrisa, au trecut mai mult de 30 de zile. Cum pot sa rezolv aceasta situatie?
Este legal ca Primaria sa emita autorizatie de construire fara studiu de insorire, nerespectand Ordinul 119/2014 al Ministerului Sanatatii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:42, 10 Mai 2016
atacati autorizatia in contencios administrativ, solicitati separat suspendarea lucrarilor pana la finalizarea litigiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare bloc fara autorizatie de constructie Andreas111 Andreas111 Buna seara, Va supun atentiei problema mea. Locuiesc intr-un cartier rezidential nou, iar, de vreo 6 luni, in laterul blocului meu, la mica distanta in ... (vezi toată discuția)
Constructia noua a vecinului mi-a luat lumina soarelui pe tot parcursul zileibuna ziua. langa casa mea s-a ridicat o cladire p+1. de la casa ... anla2 anla2 Buna ziua. Langa casa mea s-a ridicat o cladire P+1. De la casa mea pana la hotar e o distanta de 1,4 m care acopera picatura streasinei si am 2 ferestre. ... (vezi toată discuția)