avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... decizii nejuste in dosar penal, unde pot reclama?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

decizii nejuste in dosar penal, unde pot reclama?

Buna ziua. Va rog sa ma indrumati cu niste informatii in legatura cu o problema destul de grava. Treaba sta in felul urmator : o persoana, inculpat , savarseste o infractiune de ultraj , primeste o suspendare de 2 ani si alti 2 ani termeni de incercare. In total 4 ani de suspendare si avea si pedepse accesorii. Una dintre pedepsele accesorii era de interzicerea inculpatului de a mai intra intr un loc public unde se consuma bauturi alcoolice. Dar printr o "smecherie " a avocatului si printr o dovada ca inculpatul lucreaza ca si bodyguard intr un club , a fost ridicata aceasta interzicere de a intra in club.Bineinteles ca dupa sentita definitiva el si a dat demisia din acel job , a fost ceva doar de paravan.
Bun, dupa circa 1 an el a mai savarsit o nou infractiune de loviri si alte violente ( inculpatul fiind cunoscut in oras pentru repetate fapte de violenta,santaj,amenintari,consum de droguri), si acesta e judecat in libertate cu toate ca esti sub incidenta recidivei.

Toata chestia e ca el are niste cunostiinte sus puse in cadrul Parchetului de pe Langa Curtea de Apel .......si uite asa scapa mereu. Si as vrea sa reclam undeva acest aspect, dar degeaba o fac la nivelul orasului in care se desfasoara ancheta , deoarece nu are rost. As dori sa sesizez deciziile luate in acest dosar si cum acest inculpat scapa mereu. In cazul ultrajului a batut 2 politisti ......si are suspendare cu toate ca se stie cine este persoana respectiva si cu ce se ocupa.
Si sunt satul sa vad cum scapa mereu si alte persoana cad victime acestui monstru , prin violenta, santaj sau alte metode barbare,.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladadrian2204 , utilizator 15:43, 10 Mai 2016
Daca in cuaza sunt hotarari definitive nu prea mai aveti ce face, eventual sesizare la CSM-Inspectia Judiciara.
Da este o hotarare definitiva , stiu ca nu se poate face nimic, dar inculpatul are un nou dosar penal . Acesta este pentru loviri si alte violente. Si tare frica imi este de acest nou dosar ca va scapa din nou, cu toate ca are o suspendare de 4 ani. Ca are cunostiinte sus puse . Si in legatura cu acest dosar ar vrea sa fac o sesizare sa fie atenti cum este judecat . ca sunt sigur ca va scapa. Va dati seama ,dupa ultraj , acuma alt dosar penal , si iara sa scape......ar fi prea culmea. si nu stiam unde pot face o sesizare. Deci la CSM - Inspectia Juridica, si trebuie complectat o cerere standard sau se face o sesizare cu detaliile dosarului si la ce se face referire? Se poate face si on line sesizarea ? Multumesc domnule avocat Dan Popescu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare cu executare sau suspendare Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua, Intrebarea mea ar fii urmatoare, daca in martie 2008 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru art.215 la fila cec ce sanse am sa mai primesc ... (vezi toată discuția)
Revocare masura preventiva obligare de neparasire a localitatii Gherman Adrian Gherman Adrian Buna Ziua Am nevoie de ajutor in data de 08.02.2010, am fost arestat preventiv pentru 29 zile pentru infractiunile de loviri alte violente,ultraj contra ... (vezi toată discuția)