Dezvoltatorul blocului in care stau nu imi poate furniza o schita cu tevile si cablurile electrice care trec prin apartament. Eu am nevoie de acestea pentru o imbunatatire pe care vreau sa o fac.
Din cate am inteles, cartea tehnica a constructiei trebuie sa asigure aceste informatii, urmand ca eu, ca proprietar sa le adaug acolo. Muncitorii care au tras instalatiile spun ca le-au facut "la ochi" si ca nu exista nicio schita.
Mi se pare ca am fost pacalit deoarece la achizitionare mi-au spus ca acea carte tehnica se va preda asociatiei si va contine toate schitele apartamentului.
Sunt ei obligati sa imi furnizeze aceste informatii si le pot pretinde despagubiri pentru ca nu mai pot face acea imbunatatire, sau daca o fac, risc sa fiu nevoit sa repar instalatia de apa/instalatia electrica pe costul meu?
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Multumesc.
Eu nu am vazut in Cartea tehnica a blocului meu (an de punere in functiune 1074) asemenea schite si ma refer in primul rand la schita cu circuitele electrice. Din amintiri pot sa va spun ca exista niste schite cu instalatia de apa-canal.
Acum ce sa va zic - incercati sa obtineti Cartea tehnica, asa cum vi s-a promis si mai vedeti. Pe de alta parte, acum la nivelul anului 2016 sunt alte conditii de a reface acea schita cu circuitele electrice - depinde pe cine chemati sa va faca imbunatatirile respective.
Cat despre despagubiri, ma opresc aici. Acesti dezvoltatori sunt unsi cu toate alifiile din lume, asa ca nu cred ca o sa aveti vreun sort de izbanda in aceasta directie.
Sunteti singurul in aceasta situatie?