avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea contractului de munca

Daca sunt in proces cu angajatorul pot sa ii cer acestuia suspendarea contractului de munca pe durata procesului , cauza procesului este -litigiu . Momentan sunt in concediul legal dar curand trebuie sa ma intorc la servici , unde relatiile cu superiorii s-au deteriorat din cauza acestui litigiu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 11 Mai 2016
Buna ziua,
Nu puteti solicita suspendarea CIM pentru acest motiv. Puteti solicita un concediu fara salariu.
Suspendarea pc.i.m. pe motivul existentei unui litigiu nu este o cauza de suspendare a c.i.m. prevazuta de legislatia muncii.

Daca considerati oportun puteti solicita incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la lucru din concediu de crestere copil daianap daianap Buna ziua, momentan sunt in concediu de crestere copil, am optat pentru 1 an, tocmai pentru ca de la hr mi s-a spus ca daca aleg 1an ma voi putea intoarce ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca giusi giusi Buna ziua Sunt angajat cu contract de munca pe perioada determinata,care expira pe 17.10.2014,iar intre timp am facut o depresie si momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Perioda de preaviz ani355 ani355 Bună ziua, Aş dori să ştiu dacă în perioada de preaviz, angajatul solicită concediu fără salariu, se prelungeşte preavizul cu acel număr de zile ce ... (vezi toată discuția)