avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... 2 avocati angajati si niciunul nu raspunde la telefon- ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

2 avocati angajati si niciunul nu raspunde la telefon- solutii

Buna ziua am si eu o problema , am un proces , si nu sunt in tara am decis sa imi angajez un avocat prima oara l-a recomandarea unu i prieten
am sunat pe avocatul X si toate bune si frumoase mi-a spus suma pentru a ma reprezenta este 500 de euro asta a fost in vara anul-ui 2015 . nu am fost chemat in proces asa ca nu l-am disperat pe avocat pana in februarie 2016 cand mi-a venit un mandat de aducere la sedi-ul diicot , m-am panicat deoarce nu fusesem in tara , avocatul X nu mi-a raspuns la telefon , asa ca am apleat la Avocatul Y care mi-a cerut pentru problema mea 1000 de euro sa ma reprezinte toate bune si frumoase am trimis doar 700 de euro prima oara , si am zis ca restul ii dau cand vin in tara .

Acum incepe partea nasoala pentru mine

Mandatul era pentru luna martie de la diicot , si am zis ca nu am cum sa ajung din cauza ca muncesc in strainatate si vin in mai iunie , a zis nici o problema
venise ziua cand trebuia sa vine un ofiter dupa mine , dar nu a venit nimeni , am incercat 2 saptamani sa il sun pe avocat si nu imi raspundea la telefon apoi a raspuns si a zis ' si normal ca nu va cautat pentru ca stiu si ei ca nu sunteti in tara'
apoi l-am intrebat de ce sunt chemat , nu mi-a raspuns nici in ziua de azi doar o data mi-a trimis mesaj in luna martie gen ' procuroarea este in concediu pentru 2 saptamanii , abia dupaia avem vesti '

Nu stiu despre ce este vorba nici in ziua de azi doarece nu imi raspunde nici unul din ei la telefon si sun de 2-3 ori pe zi si nu imi raspunde nici unul
Vreau sa stiu si eu ce pot sa fac ?
Trebuie sa merg in tara luna urmatoare .. nu am nici un 'avocat' sa ma reprezinte daca e nevoie , dar am 2 angajatii ceea ce este culmea , pot sa imi recuprez banii ? . sau poate nu este ceva grav cu diicotul si nu vor ei sa imi zica ?
sau trebe i-ar sa imi angajez al 3-lea avocat ar fi culmea....
Va multumesc si imi scer scuze ca va pierdeti timpul cu mine .
Cel mai recent răspuns: lal3x92 , utilizator 23:42, 11 Mai 2016
Buna seara!

Sfatul meu este sa mergeti la sediile avocatilor si sa va rezolvati problemele fata in fata.

Cu stima.
stiu ca asta e cel mai bine , dar problema este ca nu sunt in tara si , nu stiu ce risc este cand merg acasa sa ma trezesc cu arest , tocmai de aceea am angajat avocat ...
spree exemplu daca mergeam luna asta acasa .
; spuneam dmn. procuror , astept avocatul ....
pot sa astept mult si bine , din cate se pare ..
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2016
lal3x92, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o întrebare ... anul acesta mai exact in ... Robybv Robybv Buna ziua am și eu o întrebare ... Anul acesta mai exact in ianuarie 2021 am aflat că am avut un mandat de aducere de la DIICOT dar nu eram in tara . Sa va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - consum de marijuana cristianpetre1992 cristianpetre1992 buna ziua in legatura cu consumul de marijuana daca pot zice asa .. eu sunt chemat la politie in legatura cu consumul de marijuana dar care e problema ca am ... (vezi toată discuția)