Am incheiat un antecontract pt o casa si am achitat in totalitate, dar fara acte finalizate. Dupa un an aceeasi casa a fost vanduta inca o data si al doilea si-a facut intabulare. Asta inseamna ca el este proprietar si eu sunt inselata? Nu este al doilea cumparator cel inselat? El a cumparat o casa deja vanduta.
Multumesc
Pai dv. nu ati mai finalizat cumpararea casei, nu ati mai cerut sa va fie vanduta, doar ati acceptat promisiunea si ati platit pretul. S-a facut o singura vanzare.
Din pacate pentru dvs, proprietarul casei este cel care si-a intabulat dreptul. Posibilitatea pe care o aveti dvs este sa va indreptati cu o actiune in fata instantei impotriva vanzatorului si sa va recuperati banii pierduti si eventuale daune daca este cazul.
Nu înțeleg de ce nu ați făcut direct vânzarea cumpărarea.
Ce rost avea sa faceți asa...
Daca a vândut și se considera de bună-credință cumpărătorul nu mai aveți ce sa faceți decât sa acționați în judecata vânzătorul.
Dacă e escroc nu veți recupera banii.
Încercați sa mergeți cu actele la avocat ca sa va lămuriți mai clar și sa va lămuriți dacă mai puteți face ceva în concret.
Act vanzare-cumparare?
1uly
As dori sa cumpar o casa si nu stiu cum este cel mai sigur sa procedez.Mentionez ca dispun de toata suma de bani necesara cumpararii,insa nu stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)