Consider ca nu trebuie sa platesc intretinerea daca nu primesc documentele justificative solicitate prin contestatie.
Consider ca nu trebuie sa platesc intretinerea daca nu primesc documentele justificative solicitate prin contestatie.
Art. 32. -
(2) Pentru neîndeplinirea atribuţiilor ce le revin, membrii comitetului executiv, inclusiv preşedintele asociaţiei de proprietari, răspund personal sau în solidar, după caz, în faţa legii şi a proprietarilor pentru daunele şi prejudiciile cauzate proprietarilor în mod deliberat.
Aceeasi situatie apare cand fac cerere de retragere din asociatie iar aceasta este obligata sa-mi trimita documentele justificative pentru cheltuielile comune la care sunt obligat sa particip.
Eu inteleg ca pot sa primesc copii la cerere dupa orice document al asociatiei.
Art. 10. - Proprietarii au dreptul să cunoască toate aspectele ce ţin de activitatea asociaţiei şi au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
am mai consultat avocati si au alta parere, acces nu insemna numai studiu, inseamna si copii xerox
Proprietarii au dreptul să cunoască toate aspectele ce ţin de activitatea asociaţiei şi au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
L nr 544/2001 Accesul la informaţiile de interes public este gratuit.
Solicitantul trebuie, însă, să suporte costul serviciilor de copiere a documentelor pe care le cere.
In general, acesta trebuie sa corespunda costului copiilor efectuate la unitati care desfasoara activitati de fotocopiere
~ final discuție ~